logo1

Clean Horse Nederland is opgericht in 2015 door Ben de Visser. Ben kwam in 2011 in aanraking met de paardenwereld. Na een paar mok incidenten op stal kwam Ben via via in aanraking met een producent uit Nederland die naar eigen zeggen een revolutionair middel had tegen mok bij paarden. Hoewel sceptisch liet Ben zich overhalen het middel te gebruiken bij eigen paarden. En tot zijn verbazing werkte het en hoe. Als sneeuw voor de zon verdween de mok. Zijn enthousiasme is groot. Zo groot dat hij besluit om met de producent te gaan samenwerken. Ben richt Clean Horse Nederland op en wordt zo leverancier van vooruitstrevende producten tegen mok en andere huidaandoeningen. Clean Feet en Skin Condition Control zijn Clean Horse Nederland producten met aantoonbare resultaten voor de behandeling van mok bij paarden en pony’s. Omdat mok niet de enige huidaandoening is waar paarden last van kunnen hebben heeft Clean Horse Nederland middelen tegen staart- en maneneczeem en insectenbeten toegevoegd aan het assortiment. De Clean Horse producten zijn verkrijgbaar via de webshop

Missie

Mok is een hardnekkige aandoening die regelmatig voorkomt bij paarden. Zonder goede behandeling kan mok ernstige gevolgen hebben. Clean Horse Nederland wil mok en andere huidaandoeningen effectief bestrijden. Gezonde, schone hoeven, een glanzende vacht en dragen immers bij aan het welzijn van paarden.

Visie

Clean Horse Nederland heeft de ambitie om met haar producten de Nederlandse markt te veroveren. Mok is helaas niet de enige huidaandoening. Andere huidaandoeningen komen ook regelmatig voor. Clean Horse Nederland doet onderzoek naar verschillende huidaandoeningen waarvan de resultaten zullen worden gebruikt om nieuwe producten te ontwikkelen. Clean Horse Nederland hoopt daarmee in de toekomst een dusdanige productlijn te hebben voor de behandeling van verschillende huidaandoeningen.

Contact

Bedrijfsgegevens:

Clean Horse Nederland
Grote Stern 6
7827 TA Emmen
Kvk nummer: 63209152
BTW nummer: NL180527460B01
IBAN: NL51KNAB0727171224
BIC: KNABNL2H

U kunt altijd contact opnemen met Clean Horse Nederland voor vragen, informatie, klachten, etc. We staan u graag te woord. Kijk ook eens bij Veel gestelde vragen, wellicht staat uw vraag en het antwoord daar al bij.

U kunt Clean Horse Nederland bereiken door een mail te sturen. Bij het versturen van een mail of bericht zorgen wij dat u binnen 24 uur een antwoord van ons heeft.

Het e-mail adres is info@cleanhorsefeet.com