Voor informatie over onze producten tegen staart- en maneneczeem (de Clean Horse SME behandelset) scroll naar beneden. 

De werking van de Clean Horse mok behandelset

Werkt de Clean Horse mok behandelset echt? Het antwoord hierop is ja, het werkt echt. Het werkt zelfs zo goed dat wij durven te beweren dat dit het beste product tegen mok is. Onze klanten delen dezelfde mening en dat blijkt uit de Facebook reviews met zelfs 5 sterren!

 

Benieuwd naar de werking? Zie onderstaand de voor- en na foto’s van diverse paarden met mok.

Voor

Na 

Voor 

Na 

Voor 

Na

Voor 

Na 

Heeft je paard last van mok? Aarzel dan niet en bestel snel de Clean Horse mok behandelset.

De werking van de Clean Horse SME set

Werkt de Clean Horse SME behandelset echt? Het antwoord hierop is ja, het werkt echt. Het werkt zelfs zo goed dat wij durven te beweren dat dit het beste product tegen staart- en maneneczeem is. Benieuwd naar de werking? Zie onderstaand de voor- en na foto’s van diverse paarden met SME.

Voor 

Na 

Onderzoek Radboud Universiteit Nijmegen
Bovenstaand foto’s betreft een pony waarbij de Clean Horse SME behandelset voor zeer goede resultaten heeft gezorgd. Dit praktijkvoorbeeld komt uit een onderzoek gedaan door de Radboud Universiteit van Nijmegen.

Onderzoek Veterinaire Centra
Bij vier veterinaire centra heeft men de Clean Horse SME behandelset voor de plaatselijke behandeling van staart- en maneneczeem bij paarden getest. In totaal werd het product aan zo’n 40 paarden voorgeschreven. Bij de meeste paarden trad binnen 5 tot 10 dagen zichtbaar resultaat op en verdwenen de problemen of was het schuren sterk verminderd. Bij drie paarden trad er geen verbetering op. Het resultaat van de test is dermate bevredigend dat de Veterinaire Paarden Centra ervoor kozen om dit product te gebruiken bij staart- en maneneczeem bij paarden. Er is geen ander product dat deze kwaal op dergelijke wijze onder controle kan houden.

Heeft je paard last van staart-en maneneczeem? Aarzel dan niet en bestel snel de Clean Horse SME behandelset.