Clean Feet
  1. Was het vuil van de plaatsen weg met een lichte oplossing van zout en water en spoel na met alleen water. Gebruik geen reinigers of lotions en laat voldoende drogen.
  2. Breng Clean Feet aan op de plaatsen die u wilt behandelen en masseer het in. Maak hierbij gebruik van de vingers al dan niet voorzien van een rubberen of plastic handschoen. Zorg dat een voldoende dekkende filmlaag op de plaatsen wordt aangebracht.
  3. Breng het middel dagelijks gedurende 10 Р20 dagen aan, totdat de symptomen verdwenen zijn en u geen behandeling meer nodig acht. Daarna kan worden overgeschakeld op de Skin Condition Control.
Skin Condition Control
  1. Was het vuil van de plaatsen weg met een lichte oplossing van zout en water en spoel na met alleen water. Gebruik geen reinigers of lotions en laat voldoende drogen.
  2. Breng Skin Condition Control aan op de plaatsen die u wilt behandelen en masseer het in. Maak hierbij gebruik van de vingers al dan niet voorzien van een rubberen of plastic handschoen. Zorg dat een voldoende dekkende filmlaag op de plaatsen wordt aangebracht.
  3. Breng het middel dagelijks aan om huidirritaties te voorkomen die kunnen ontstaan door invloeden van buitenaf (bijvoorbeeld weeromstandigheden). Na enkele dagen gebruik van de Skin Condition Control zult u zien dat de haren op de jonge huid weer gaan groeien tot een flinke vacht na 7 – 14 dagen. U kunt zelf bepalen hoe lang u de Skin Condition Control wilt blijven gebruiken. Meestal is een behandeling van 7 – 14 dagen voldoende.

Clean Feet en Skin Condition Control worden geleverd in spuitbussen van 400ml. De inhoud is ruimschoots voldoende voor een paard. In sommige extreme mokgevallen kan het zijn dat er meerdere spuitbussen nodig zijn. Stuur in dergelijke gevallen ons een e-mail met foto’s van uw paard¬†zodat wij u de juiste hoeveelheid kunnen adviseren.

Behandeltip: bij sensitieve paarden kunt u het product ook direct op de plastic handschoen spuiten en vervolgens op de te behandelen plek inmasseren.