Waarom is de werking van deze producten anders dan de reeds beschikbare producten?

In de behandeling van mok speelt vocht, als voedingsbron voor bacteriën, het grootste probleem. Dat probleem is met Clean Feet en Skin Condition verleden tijd. De gel in onze producten is niet oplosbaar in water en kan dus ook geen bacteriegroei in het product geven. Het zorgt voor een zeer goede bescherming van de benen en de voeten. Het laat bacteriële infecties en huidirritaties verdwijnen zodat eventuele wonden weer mooi kunnen genezen. De gel laat het paard of de pony zijn eigen genezingsproces regelen zonder dat dit onderbroken wordt. Het zorgt voor een waterafstotende filmlaag die bestand is tegen stromende regen en uitzweten en is tegelijkertijd ook ademend. Daarom blijft het optimaal werken en veel langer goed dan andere producten.

Klik hier voor resultaten van behandelingen met Clean Feet en Skin Condition Control.

Kan ik Clean Feet en Skin Condition Control ook voor mijn sportpaard gebruiken?

De producten van Clean Horse Nederland kunnen veilig gebruikt worden wanneer u start onder het regelement van de FEI. Dat betekent dat er geen ingrediënten zijn gebruik die een positieve bloeduitslag kunnen geven.

Fei cleansport

Kan ik Clean Feet en Skin Condition Control ook gebruiken bij een drachtige merrie?

Jazeker, omdat onze producten zijn samengesteld vanuit plantaardige bronnen zijn ze niet giftig voor mens of dier. Hierdoor kan met behulp van onze producten ook tijdens de drachtigheid van uw merrie alle soorten mok effectief behandeld worden.

Hoe gaat de behandeling met Clean Feet en Skin Condition Control in zijn werking

Voor meer informatie hierover zie de gebruiksaanwijzing van Clean Feet en Skin Condition Control.

Moet ik eerst de korsten verwijderen voordat ik kan starten met behandelen?

Bij de meeste producten is dat helaas nodig. De Clean Feet daarentegen kan direct op de korsten worden aangebracht. Na verloop van tijd komen de korsten namelijk vanzelf los. Hiermee wordt, voor uw paard of pony, een pijnlijke en stressvolle behandeling voorkomen.

Hoe lang moet ik mijn paard met Clean Feet en Skin Condition Control behandelen?

Dat is per paard verschillend.  Wij adviseren een termijn van 10-20 dagen voor de Clean Feet. Zodra de mok voelbaar verdwenen is kunt u overstappen op Skin Condition Control. Hiervoor adviseren wij een termijn van 7 – 14 dagen.

Kan ik de Clean Feet ook los van de Skin Condition Control gebruiken?

Wij adviseren beide producten te gebruiken omdat het gecombineerde gebruik ervoor zorgt dat de mok verdwijnt en de huid volledig herstelt.
De Skin Condition Control kan wel los gebruikt worden als een preventief huidverzorgingsproduct voor de benen en de voeten. Onmisbaar voor in uw poetskist.

Zijn de Clean Feet en Skin Condition Control ook verkrijgbaar in de winkel?

Momenteel zijn deze producten alleen via onze webwinkel te bestellen. Clean Horse Nederland is bezig met het opzetten van een landelijk netwerk aan verkooppunten. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Kan ik dealer worden van Clean Feet en Skin Condition Control?

Jazeker. Indien u interesse heeft om dealer van onze producten te worden kunt u contact met ons opnemen.