Clean Feet en Skin Condition Control  zijn altijd ruim voldoende uit voorraad leverbaar. Bestellingen worden in principe op de eerstvolgende werkdag (inclusief zaterdag) direct verzonden. Bestellingen die u doet op zaterdag na 16.00 uur en zondag worden op maandag door ons verwerkt en verstuurd. Mocht het onverhoopt voorkomen dat wij vanwege omstandigheden onze bestelling niet op tijd geleverd krijgen dan nemen wij contact met u op.

Verzendkosten

U heeft bij ons de keuze uit twee verschillende manieren van bezorging; zo kunt u zelf kiezen welke manier voor u het makkelijkste is.

U heeft de keuze uit: Verzendkosten
PostNL bezorging € 3,95
PostNL punt, afhalen € 3,95
Bezorging door PostNL

Bezorging is met 98% zekerheid de eerstvolgende werkdag (ook op zaterdag)
Verzendkosten: € 3,95

Wij versturen uw bestelling met de 24 uurs dienst van PostNL naar uw eigen adres, een ander door u opgegeven adres of een postbusadres.
Als u op het moment van bezorging niet aanwezig bent, biedt PostNL uw pakket standaard aan bij uw buren. Als dit niet lukt, krijgt u van de chauffeur een bericht met een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kunt u op de website van PostNL een keuze maken voor een tweede pakket bezorging. Wilt u het pakket liever bij uw buren of op het dichtsbijzijnde PostNL punt laten bezorgen? Die keuze kunt u zelf maken. Eenvoudig en handig.

Afhalen bij een PostNL punt

Af te halen, met 98% zekerheid, na 16.00 uur op de eerstvolgende werkdag (ook op zaterdag). Verzendkosten: € 3,95

Bent u weinig thuis en wilt u uw bestelling snel in huis hebben? Dan is het vervelend als u thuis komt en een bericht vindt van de chauffeur met de mededeling dat u niet thuis was op het moment van aflevering. De oplossing: zelf uw bestelling ophalen op een PostNL afhaalpunt, waar en wanneer dat voor u het beste uitkomt. PostNL heeft ruim 2000 postkantoren verspreid over heel Nederland, veel van deze punten zitten in een supermarkt of in een winkel bij u in de buurt. Uw bestelling ophalen is op die manier makkelijk te combineren met uw dagelijkse boodschappen. Wordt het pakket niet opgehaald dan krijgt u na 6 dagen een herinnering. Vanaf de dag van bezorging heeft u de tijd om het pakket op te halen.

Hoe kan ik dat regelen?

Tijdens het besteltraject krijgt u de mogelijkheid om zelf een afhaalpunt te selecteren, dat kan overal in Nederland zijn, dus ook in de buurt van uw werk of bijvoorbeeld een familielid of kennis. Uw bestelling ligt daar op de eerstvolgende werkdag vanaf 16.00 uur, ook op zaterdag. De afhaalpunten hebben ruime openingstijden en zijn vaak ook in het weekend open. Zodra uw bestelling op het afhaalpunt is bezorgd, wordt er automatisch een sms of e-mail verzonden naar het door u opgegeven mobiele nummer of e-mailadres. Bij het afhalen van een pakket is het noodzakelijk dat u uw identiteitsbewijs kunt laten zien. Als iemand anders het pakket namens u afhaalt, dan dient diegene zijn of haar eigen identiteitsbewijs mee te nemen.